Get your 10% discount now

Despre noi • Cine suntem noi?

  Aceasta este o întrebare a cărui răspuns noi descoperim din nou si din nou mulțumită dumneavoastră! Creștem împreuna in fiecare an împreuna cu dumneavoastră si va cunoaștem într-o lumina diferita pentru a fi siguri ca nu

  ratam nici măcar o frantura din ceea ce va inspira, motivează si va face sa mergeți înainte.

  Povestea noastră începe din Veneția, dar nu se termina acolo. Am sorbit inspirație din autenticitatea necondimentata a farmecului italian, am transpus lemnul gondolelor venețiene in produsele noastre, deoarece nu încetam niciodată călătoria in interiorul si exteriorul nostru, ne-am scufundat in frumusețea istoriei acestui oraș superb pentru a începe sa construim propria noastră istorie.

  In fiecare zi cream ochelarii noștri făcuți manual intr-un fel in care sa va inspire pe dumneavoastră sa va descoperiți unicitatea prin fiecare pereche pe care o purtați. Misiunea noastră este sa oferim produse care descoperă unicitatea dumneavoastră pentru ca frumsețea este in libertatea de a fi diferit.

  Clandestino este un brand dedicat oamenilor fără granițe. Celor care încep ziua intr-un oraș si o termina in cu totul alt loc impreuna cu oameni noi si povesti noi. Fugim de tot ce este plictisitor si căutam colori si dinamica, pentru ca, clienții noștri sunt oameni care nu se opresc niciodată si nu se mulțumesc cu nimic mai puțin decât cu ceea ce merita. Dinamica nu este pur si simplu un cuvânt pe care îl folosim, ci o caracteristica principala a produselor pe care le cream.

  Diversitatea noastră de produse exista pentru a va oferi dumneavoastră acea nuanța de individualitate care sa completeze unicitatea  caracterului si stilului pe care le aveți. Drumul nostru nu este îndreptat „înainte si in sus” ci către dumneavoastră, acolo unde se aprinde scânteia care va face sa vedeți lumea altfel.


  Grija pentru dumneavoastră este grija pe care o expunem in fiecare etapa a creării produselor Clandestino. Alegând ochelarii noștri, dumneavoastră ne ajutați sa avem grija si de natura. De aceea  in fabricarea ochelarilor nu este folosit lemn din copaci pe cale de dispariti. Clandestino este partener oficial al fundatiei Forest&Life Movement, scopul fundatiei este pastrarea zonelor forestiere si restituirea daunelor create defrișării necontrolate. Sponsorizam proiectul Seeds of Change prin care plantăm copaci în Ecuador, Franța, Peru și etc.


  Materialele pe care le folosim:


  Lemn: abanos, salcam, paltin, nuc, bambus, stejar, palisandru, lemn Zebra, placi de skateboard reciclate
  Metal: oțel inoxidabil, titan
  Acetat: material biodegradabil, asemănător cu plasticul si confecționat din bumbac.